تحولات منطقه

سنندج- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در حال حاضر ۳۸۲ واحد معدنی استان دارای پروانه بهره‌برداری هستند که از این تعداد ۲۴۱ واحد آن غیرفعال است.

۲۴۱ معدن استان کردستان غیرفعال است
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، محمد دره‌وزمی پیش‌از ظهر امروز در چهل و هفتمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کردستان که با حضور مدیران و مدیران عامل بانک‌های استان کردستان در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد اظهار داشت: هم‌اکنون ۱۷ شهرک صنعتی و ۱۱ ناحیه صنعتی در مساحت یک هزار و ۲۲ هکتار در سطح استان وجود دارد و همچنین ۱۱ شهرک صنعتی و ۳ ناحیه صنعتی مورد بهره‌برداری هستند و یک منطقه ویژه با مساحت ۸۵ هکتار در شهرستان بانه قرار دارد.

وی گفت: در حال حاضر تعداد واحدهای صنعتی دارای پروانه بهره‌برداری استان کردستان پس از پایش‌های متعدد ۸۱۱ واحد بوده که اشتغال اسمی آنها ۱۶ هزار و ۹۳۰ نفر است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان مجموع اشتغال اسمی بخش صنعت و معدن استان را ۲۰ هزار و ۹۳۹ نفر و اشتغال بخش تجارت را ۸۵ هزار و ۶۰ نفر عنوان و تصریح کرد: در حال حاضر ۳۹۸ واحد صنعتی زیر ۱۰ نفر اشتغال اسمی دارند که ۱۸۵ واحد آنان فعال و واحدهای صنعتی با اشتغال ۱۰ تا ۵۰ نفر هم‌اکنون ۳۶۱ واحد بوده که از این تعداد ۱۹۶ واحد ان فعال است.

وی گفت: همچنین واحدهای بالای ۱۰۰ نفر اشتغال ۲۰ واحد هستند که در مجموع ۸۱۱ واحد صنعتی در استان وجود دارد که ۴۱۰ واحد آن فعال بوده و ۱۶۳ واحد دیگر غیر فعال است.

دره‌وزمی افزود: میزان سرمایه‌گذاری انجام شده برای دو واحد صنعتی بزرگ استان از جمله کارخانه پتروشیمی و لاستیک بارز کردستان دو هزار میلیارد تومان است در حالی که میزان سرمایه‌گذاری ۸۱۱ واحد صنعتی استان سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

۹۰۶ واحد صنعتی کردستان در حال اجرا و دارای جواز تأسیس هستند

وی طرح‌های صنعتی دارای جواز تأسیس و در حال اجرا با پیشرفت فیزیکی ۶۰ تا ۹۹ درصد در استان کردستان را ۱۶۰ واحد اعلام و اظهار کرد: میزان سرمایه‌گذاری این واحدها ۵ هزار و ۲۳۹ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۳۶۸۸ نفر است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان عنوان کرد: طرح‌های صنعتی در حال اجرا با پیشرفت فیزیکی ۲۰ تا ۵۹ درصد استان هم ۸۳ واحد با سرمایه‌گذاری ۳ هزار و ۹۵۳ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۲ هزار و ۱۴۷ نفر است و طرح‌های صنعتی با پیشرفت ۱ تا ۱۹ درصد نیز ۱۶۰ واحد با سرمایه‌گذاری ۴۱ هزار و ۷۹۵ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۶۳ هزار و ۵۷۰ نفر هستند.

وی گفت: در حال حاضر ۹۰۶ واحد صنعتی استان با سرمایه‌گذاری ۶۶ هزار و ۱۹۲ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۱۸ هزار و ۱۲۹ نفر دارای جواز تأسیس و در حال اجرا هستند که رتبه استان کردستان از نظر تعداد این واحدها در جایگاه ۲۱ کشوری و از نظر میزان سرمایه‌گذاری رتبه ۲۸ کشوری و از نظر میزان اشتغالزایی رتبه ۲۶ را دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۳۸۲ واحد معدنی استان دارای پروانه بهره‌برداری هستند که ۲۴ واحد آن فلزی، ۶۵ واحد سنگ تزئینی، ۱۲ واحد سنگ باریت و ۲۸۱ واحد دیگر مصالح ساختمانی بوده و از این واحدها ۱۳۲ واحد معدنی فعال و ۲۴۱ واحد دیگر غیرفعال و رتبه استان کردستان از نظر تعداد معادن ۳.۷ درصد کشوری است.

وی با اشاره به اینکه ۱۸۵ نفر در حوزه معادن استان اشتغال دارند، تصریح کرد: در زمینه ذخیره معادن نیز رتبه استان کردستان ۱.۲۱ درصد کشوری و از نظر استخراج ۲.۹۳ درصد کشوری و از نظر اشتغال اسمی ۲.۹۲ درصد کشوری است.

دره‌وزمی تعداد واحدهای صنفی استان کردستان را، ۶۵ هزار واحد عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۱۱ هزار و ۷۶۵ واحد تولیدی، سه هزار و ۴۵۵ واحد توزیعی، ۱۲ هزار و ۱۹۸ واحد خدمات فنی و شش هزار و ۹۸۹ واحد هم خدماتی است.

وی اظهار کرد: در سال گذشته به ۳۵۰ واحد تولیدی استان ۱۲۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شد.

منبع: تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha